Masser af sommerarrangementer

Det har snart været sommer ifølge kalenderen i snart en måned. Men det har vi nu ikke lagt så meget mærke til, for vejret har ikke været specielt godt. Og jeg render da også stadig rundt med den jakke, som jeg også havde på i foråret.

Alligevel har der været rigtig mange sommerarrangementer – både i min børnehave og i Fridas skole. Og så har jeg også både haft besøg og været til flere fødselsdage de seneste par uger.

Torsdag for tre uger siden var Silje med hjemme. Mor hentede os begge to tidligt i børnehaven, og da vi kom hjem, fik vi vafler. Senere var vi en tur i Landbohøjskolens Have, hvor vi kiggede på haletudser.

Om fredagen var det grundlovsdag, og derfor havde vi fri. Far skulle spille musik i Svogerslev, og her var vi alle sammen med. Til arrangementet var der også hoppeborg og snobrød. Og så var der også nogle piger, som lavede gymnastikopvisning – hvilket var meget spændende.

Dagen efter var jeg til fødselsdag hos Alba. Her fik vi en slikpose, hvor der også var en stoform i – som man kunne trække efter sig med en næsten usynlig snor. Om eftermiddagen var vi i gården, hvor vi snittede pinde til snobrød og skumfiduser.

Søndag skulle pindene så bruges. Om formiddagen legede jeg med Jolie, og om eftermiddagen tændte mor op i bålfadet – og så bagte vi snobrød og ristede skumfiduser. Det var rigtig hyggeligt.

Mandag skulle Frida optræde sammen med alle de andre 0. klasser. Her skulle de vise, hvad de havde lært i musikundervisningen i løbet af året – med sang og fagter. Jeg var sammen med far med til at se det, inden vi tog videre til børnehaven.

Om onsdagen grillede vi i gården med de andre – minus mor, som ikke var hjemme. Og torsdag kørte mor og far os op til mormor og morfar, hvor vi skulle passes, mens mor og far var på en festival i Aarhus.

De to første nætter sov vi hos mormor og morfar. Her var det heldigvis godt vejr, så vi kunne komme til på stranden og soppe – og finde vandmænd.

Lørdag kørte mormor og morfar os så ud til Linus og Filippa, hvor vi skulle sove om natten. Her var vi med til ridestævne, hvor Filippa skulle ride. Om natten sov jeg sammen med Linus i Filippas seng.

Søndag hentede mormor og morfar os så igen, og resten af dagen var vi bl.a. en masse i haven. Næste dag kørte de os så hjem igen til Frederiksberg, hvor mor og far var kommet hjem igen. Det var dejligt at se dem igen – og de syntes vist også, at det var dejligt, at have os hjemme igen.

Sidste uge var fyldte med arrangementer. Om tirsdagen var vi hjemme til Vincents fødselsdag. Her var der cowboy- og indianertema. Jeg valgte at være indianer og få et pandebånd med en fjer i. Vincents far var til gengæld klædt ud som en bjørn. Vi fik også en ballon, der kunne svæve, med hjem – så det var en ret sej fødselsdag.

Dagen efter var der så arrangement i Fridas skole. Her var både Anna og Silje der også. Og så var der en pige fra Fridas klasse, som hed Asta – og hun passede godt på os. Vi spiste aftensmad der – og fik juice til. Og bagefter var der også kage og frugt.

Torsdag var der sommerfest i børnehaven – med masser af kage. Heldigvis var vejret ok, så vi kunne være udenfor på legepladsen, hvor der var forskellige boder. Bl.a. kunne man grave efter guldsten i sandkassen. Men desværre fandt jeg ikke nogen – hvilket gjorde mig ret ked af det.

Samme dag var der også valg til folketinget. Så om aftenen spiste vi ”valgflæsk” med de andre fra ejendommen. Og bagefter fik vi endnu mere kage. Så det var en rigtig god dag.

Fredag var til gengæld ikke rigtig en festdag – for her skulle Frida og jeg vaccineres. Det er jeg også blevet tidligere – og her skreg jeg helt utrøsteligt. Så mor havde lovet os en stor pose slik, hvis det gik godt.

Da vi kom ind til lægen, var jeg ikke rigtig glad for det. Men da han så stak, gjorde det faktisk slet ikke ondt – og jeg græd overhoved heller ikke. Så jeg havde rigtig fortjent den pose slik, som jeg fik bagefter.

Om lørdagen var Frida til fødselsdag, og far var ude at slå telt op til Roskilde Festivalen – så mor og jeg var alene hjemme i et par timer. Egentlig skulle vi have lavet noget, men jeg følte mig lidt småsløj, så vi blev bare hjemme.

Heldigvis blev jeg nogenlunde frisk til om aftenen, hvor vi skulle grille med de andre. Så den dag kom jeg ret sent i seng.

Det betød dog ikke, at jeg sov specielt længe om søndagen. Om formiddagen var jeg til fødselsdag hos Asta, og om eftermiddagen legede jeg med de andre i gården. Vi spiste også pizza til aftensmad der, og efter et hurtigt bad var jeg tidligt i seng – godt træt.

I går var det Skt. Hans. Vi gjorde dog ikke det store ud af det – udover at grille sammen med Jolie, Olivia, Zandra og Shyam – men det var nu også hyggeligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *